Sommarklubben Trädgården

Klubben Trädgården är en riktig favorit hos Stockholmarna. Nattklubbsarrangörerna ser till att det finns stor variation både i aktiviteter och i musiken. Inne på Trädgården ligger också restaurangen Växthuset som främst serverar rätter från en vegetarisk meny. Under höst och vinter huserar också systerklubben Under bron här som bland annat anordnar live-spelningar och konstutställningar. Trädgården har blivit ett av huvudstadens hetaste inneställen och besökarna ger den luftiga lokalen ett högt betyg. Ett annat skäl att besöka klubben är att de har många live-uppträdanden där du som publik får gå in gratis.

Nattklubben med det lilla extra

Trädgården i stadsdelen Södermalm i Stockholm är mycket mer än bara en vanlig nattklubb. Området har delats in efter de olika aktiviteterna som är möjliga här. Här hittar du exempelvis en boulbana om ni är sugna på lite extra spänning, en kyrka där ni kan bekänna era synder eller känna glädje och Sunset cinema som är Trädgårdens utomhusbiograf. Ägarna har verkligen vågat satsa och några andra som också tror på sin idé är hjärnorna bakom Project X. Eventet Project X kan komma att arrangeras i Stockholm efter att Strängnäs tackade nej. Det ser alltså ut som att Trädgården kan komma att få en konkurrent inom den närmsta tiden.

Ät och dansa

På Trädgården har du möjlighet att äta på restaurangen Växthuset där fokuset ligger på ekologisk, närodlad och vegetarisk mat. Är ni ett större sällskap finns möjlighet att boka bord för olika tillställningar. Om du är sugen på något mer köttigt kan du istället besöka hamburgerbaren Burgeria. Här kan du snabbt få mat i magen och stilla din hunger om du har dansat loss till hiphop och r&b i Röda rummet eller hållit till inne i huvuddelen Klubben. På baksidan av lokalen finns Korkhuset där Trädgården serverar cocktails och alkoholfria drinkar. Undrar du hur du hittar hit? Trädgården ligger nära Skanstull på Hammarby Slussväg.

gazeti