Kända gayklubbar i Sverige

Visste du att Malmö har en ny gayklubb? Den heter Unique och ligger i klubben Deeps lokaler. Dock är det inget unikt med gayklubbar i varken Stockholm eller Göteborg men vilka klubbar är de mest kända i Sverige? Vad har gjort dessa klubbar kända och populära? Det ska denna text reda ut. Förhoppningsvis hittar du minst ett ställe som du vill besöka redan till helgen. Flera klubbar har en härlig mix av besökare som består av homo-, hetero-, trans-, och bipersoner. Några av dessa är Mälarpaviljongen och Urban Deli i Stockholm samt Bee Bar och Haket pub i Göteborg.

En bra gayklubb

Vad utmärker egentligen en bra gayklubb? Enligt ägarna till Malmöklubben Unique ska en bra klubb kännetecknas av en välkomnande atmosfär, glädje, fest och enkelhet. Om du har haft turen att hitta en flirt på en klubb kan spännande sexleksaker liva upp stämningen ytterligare. Annars räcker det med att du är dig själv. Att vara sig själv och att hitta något genuint är kanske en del av framgången för de mest kända klubbarna. Mälarpaviljongen i Stockholm är perfekt på sommaren när du vill sitta utomhus på en brygga och dricka ett glas vin med vattnet som granne. Både familjer, yngre och äldre kommer hit för att umgås och ha trevligt i all enkelhet. På kvällarna underhåller dj:s. Urban Deli på Nytorget i Stockholm har ett ekologiskt tänk och en välkomnande profil. Restaurangen och baren prisades på QX-galan 2015. I Göteborg kan du besöka det kända Bee Bar vid Kungstorget. Prisvärt ställe med en skön och avslappnad publik. Ett alternativ är Haket pub vid Masthuggstorget.kanda-gayklubbar-i-sverige-2

De största städerna har också de mest kända gayklubbarna i Sverige. Om du vill följa med i gay- och klubbvärlden får du inte missa Sveriges största gaynyhetssajt. De skriver om allt som rör hbtq-personer. När du väljer klubb är det bra att läsa på lite om stället, innan du besöker klubben. De flesta klubbar har en hemsida där du kan läsa om klubbens profil. En del ställen är lugnare, andra har fullt schlagerös eller är inriktade på elektronisk musik. Välj den klubb som får dig att känna dig bekväm. Ett givet tips i denna text om Sveriges mest kända gaybarer är Torget i Stockholm. Baren är en av de äldsta i sitt slag i Stockholm och lokalen ligger i Gamla stan. På helgerna underhåller en dj. Restaurangen och baren öppnade 2000 och har sedan dess förgyllt Stockholms nattliv. För dig som bor norröver rekommenderas ett besök på Christers gaybar i Umeå. Förutom Stockholm och Göteborg är Umeå en stad som erbjuder mycket underhållning för en gaypublik.

gazeti